Povestea Noastră

CRG Industrial Services o companie formată din tehnicieni care au peste 15 ani de experiență în domeniu și care s-a născut cu scopul de a furniza servicii și soluții tehnice tuturor ce activează în industria prelucrătoare.

Sprijinim evoluția tehnologică prin sisteme inovatoare de optimizare în vederea dezvoltării a cât mai multor soluții pentru îmbunătățirea procesului de producție în cât mai multe domenii de aplicare. De la proiectare CAD, la programare CAM pentru crearea de matrițe. Însă, cu flexibilitate, agilitate și o structură bine definită răspundem la provocări conștiincios și oferim piese mecanice pentru celelalte sectoare, precum: aeronautic, naval, al dispozitivelor de control, dar și mecanică generală.

Despre noi

Prin cercetare, dezvoltare și nu în ultimul rând, cu ajutorul tehnicienilor cu o vastă experiență în serviciul inovației tehnologice și optimizarea timpilor de atelier, oferim sprijin tehnic, iar clientul va fi capabil să-și îmbunătățească productivitatea și profitabilitatea prin prisma tehnologiilor de ultimă oră, instrumentelor integrate de automatizare în vederea optimizării programării și prelucrării CNC.

Așadar, CRG este alegerea optimă pentru utilizatorul care își dorește un sistem optim, o soluție inovatoare de CAM și de înaltă tehnologie pentru prelucrare industrială.

Aptitudini

Cu devotament și orientare spre o continuă evoluare în viitor, CRG se remarcă prin acumularea de-a lungul anilor de dezvoltare a experienței în:

  • Gestionarea completă a comenzilor: de la proiectare, la asamblare, cu scopul de a reduce timpii și costurile de producție;
  • Programarea CAM a mașinilor unelte cu software-ul WORKNC;
  • Dezvoltarea strategiilor de îmbunătățire și standardizarea prelucrării chiar și pentru piese unicat;
  • Prelucrarea aliajelor ușoare și a oțelurilor pentru sectorul matrițelor.